Groeien? Wie wil dat nou niet, maar waar haal je de tijd vandaan.
Tuurlijk heb jij ook doelen. Je weet waar je heen wil. Je weet hoe jouw ideale werksituatie eruit ziet, maar je vindt het ook belangrijk om de mensen om je heen aandacht te geven. Gewoon omdat ze dit verdienen én voor jezelf. Pure ontspanning in je vrije tijd. Ook dat is iets wat hoog op je doelenlijst staat. Want laten we eerlijk wezen, een ontspannen ondernemer heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Heb jij dit ook? Of kom jij tijd te kort?

Helaas bestaat een dag maar uit 24 uur. Of toch niet?……

Ik kan ervoor zorgen dat jouw dag uit meer uur gaat bestaan, UUR25 is echt niet ondenkbaar.

Ik ben Audrey, een regelaar in hart en nieren. Een lichterlijke controlfreak en ik wil graag mijn zaakjes op orde hebben. Ik vind het echt een uitdaging om mijn steentje te kunnen bijdragen aan jouw groei. Er mede voor te kunnen zorgen dat ook jij die relaxte, ontspannen ondernemer kan zijn.

Zo hoor ik vaak dat o.a. social media een blok aan het been kan zijn. Je weet dat social media belangrijk is, maar je hebt andere prioriteiten gesteld welke alle tijd opslokken, zodat je social media een ondergeschoven taak wordt. Herken jij dit?

Heb jij een webshop? Hoe leuk is het dat je klanten enthousiast worden van je producten. Toch brengt dat ook een grote taak met zich mee. Veel klanten weten je te vinden voor allerlei vragen, klachten, opmerkingen enz. Een goede klantenservice is noodzakelijk, maar slokt veel tijd op. Herken jij dit?

En hoeveel tijd ben jij kwijt aan alle randzaken die bij het ondernemerschap horen? Je facturen, het nalopen van je klant die niet op tijd betaald, het bijhouden en inboeken van al je kassabonnen, het zoeken naar een locatie voor je workshop, evenement of meeting, het versturen van nieuwsbrieven enz.

Of heb je nog andere klussen die al lang op de plank liggen of waar je elke keer weer tegenaan aan het hikken bent?

Ik kan je helpen deze taken weer op te pakken alsof het jouw eerste prioriteit is.

Na mijn HBO studie communicatie-creatief ben ik 17 jaar werkzaam geweest op verschillende Customer service en webcare afdelingen bij (internationale) webshops en als office manager. Maar waar word ik nou echt blij van? Ik wil me bezig houden op verschillende niveaus en binnen verschillende takken van een bedrijf op de consumentenmarkt, zodat ik de reis die een klant maakt binnen een bedrijf bewust kan meemaken en mijn steentje kan bijdragen aan deze reis en alle randzaken er omheen. Dit om ervoor te zorgen dat deze klant tevreden de ‘digitale’ deur uitgaat en wellicht overweegt om terug te komen of mensen om hem heen aan zet tot aankoop. Deze wens in combinatie met een goede balans tussen werk en privé en veel gesprekken met vrienden en familie heeft er voor gezorgd dat ik UUR25 ben begonnen.

Ik word blij van taken waar jij minder blij mee bent of geen tijd voor hebt. Hoe zou het zijn als ik deze taken van je overneem en jij als ondernemer weer kan ondernemen zowel zakelijk als privé?

En wie ben ik?

Social media addict, punctueel, houdt van samenwerken, direct, planmatig ingesteld, ik hou van thee ipv koffie, geen wintersport maar zonvakanties, ik hou van kerst met zijn gezelligheid en kadootjes onder de boom en de lente is mijn favoriete tijd van het jaar. Verder hou ik van dansen op festivals en sushi eten met vrienden.

Lijkt me leuk om ook meer over jou te weten. Koffie of thee doen? Laat je gegevens en je vraag of je opmerking achter en je hoort van me.

Tot snel!

Audrey